Goed doel

“Een goede start voor alle baby’s in Nederland.” Dát is waar Stichting Allerliefst in gelooft.

In samenwerking en in overleg met Allerliefst Kraamzorg neemt Stichting Allerliefst de zorg voor moeder en pasgeborene voor onze rekening. In de praktijk is dat niet altijd voldoende. Stichting Allerliefst komt bijna dagelijks bij jonge gezinnen die moeite hebben financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Wist u dat in Nederland jaarlijks duizenden kinderen geboren worden in huishoudens die onder de armoedegrens leven?

Vaak is er te weinig of helemaal geen geld voor voeding en belangrijke spullen als luiers, rompers, en kleding. Maar ook niet voor praktische dingen als een wieg, eetstoel, badje of kinderwagen. Laat staan voor speeltjes of een lieve knuffel. Stichting Allerliefst wil deze jonge gezinnen helpen en JCI Zoetermeer e.o. draagt hier graag haar steentje aan bij.

Goed doel

Ieder jaar wordt er tijdens de eerste ALV van het nieuwe jaar een nieuw goed doel gekozen dat JCI Zoetermeer e.o. in dat jaar zal steunen. Dit kan een geheel nieuw doel zijn of hetzelfde doel van het jaar daarvoor.

Eerdere goede doelen van JCI Zoetermeer e.o.

  • 2013: Stichting Hulphond Nederland

Lid worden?!

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen.

Interesse gewekt? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op voor een kennismaking!