Commissies

Binnen JCI Zoetermeer e.o. zijn er commissies waaraan onze leden deelnemen. Een lid moet deelnemen aan 1 commissie en mag wanneer hij of zij dit wilt ook deelnemen aan meerdere commissies. Iedere commissie heeft een aantal taken, die de commissieleden met elkaar zullen vervullen en waarvoor ze regelmatig samen komen. Dit kan van alles inhouden: van de organisatie van een borrel, de organisatie van ene training tot het up to date houden van de agenda. Vaak moeten de verschillende commissies met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld bij de organisatie van een netwerkevenement. Dit jaar zijn er 3 commissies: Fun, Leden en Communicatie.

Commissie Fun

De commissie Fun richt zich onder andere op de borrels, de Midterm en de Nationale Congressen.

Commissie Leden

De commissie Leden houdt zich zowel bezig met het ledenbehoud als de ledenwerving. Zij zorgen ervoor dat leden bij JCI Zoetermeer e.o. worden betrokken en met deze commissie kom je als eerste in contact wanneer je lid wilt worden van JCI Zoetermeer e.o.

Commissie Communicatie

De commissie Communicatie houdt zich bezig met de communicatie via sociale media en de website, zorgt voor een bijgewerkte agenda en is verantwoordelijk voor de PR en marketing.

Lid worden?!

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen.

Interesse gewekt? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op voor een kennismaking!