Over JCI Zoetermeer e.o.

JCI Zoetermeer e.o. is een actieve en enthousiaste groep mensen. Onze leden komen uit alle hoeken van het werkveld; van advocaat tot aannemer en van accountant tot account manager, we hebben het allemaal. Wij zetten ons in om van elkaar te leren, samen activiteiten en projecten te organiseren en te realiseren. We hebben allemaal één ding gemeen: we willen ons persoonlijk verder ontwikkelen in een informele, laagdrempelige en gezellige omgeving, en maatschappelijk ons steentje bijdragen.

Onze missie

Dé netwerk organisatie voor jonge ondernemende professionals in Zoetermeer e.o. gericht op persoonlijke, sociale en zakelijke ontwikkelingen.

100 jaar JCI

Lokale acties en wereldwijde impact, dat is wat JCI in de afgelopen 100 jaar heeft bereikt. De JCI beweging begon op 13 oktober 1915 in de Verenigde Staten door één actieve burger die een passie voor positieve verandering had. Sindsdien hebben miljoenen andere jonge actieve burgers zich samen verenigd om duurzame impact in hun eigen gemeenschap te creëren. Dit jaar vieren we dat we ons al 100 jaar inzetten voor een betere samenleving en een betere wereld. Lees hier meer over JCI.

Lid worden?!

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen.

Interesse gewekt? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op voor een kennismaking!