Lid worden

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen.

JCI kent een leeftijdsgrens van 40 jaar. Daarnaast is het lidmaatschap van JCI vrijwillig maar niet vrijblijvend. Een andere ongeschreven regel is dat de samenstelling van een Kamer zo breed mogelijk moet zijn. Wij streven een afwisselende samenstelling na wat betreft beroepen. Daarnaast moet een potentieel lid zich op zijn gemak voelen in de groep, en andersom.

Ben je geïnteresseerd in JCI Zoetermeer e.o.? Vul dan onderstaand formulier in en vertel ons kort wat je zoekt binnen JCI en JCI Zoetermeer e.o. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over JCI en onze kamer. Bij een wederzijdse klik word je eerst aspirant-lid. Na een bepaalde periode, waarin zowel de kamer als jij bekijken of de verwachtingen uitkomen, kan het aspirant-lidmaatschap omgezet worden in een volledig lidmaatschap.

Aanmeldformulier nieuwe leden

Naam:(*)
Incorrect

E-mail:(*)
Incorrect

Telefoonnr.:
Incorrect

Woonplaats:
Incorrect

Geboortedatum:
Incorrect

Waar werk je en wat doe je?
Incorrect

Hoe ken je JCI (Zoetermeer e.o.)?(*)
Incorrect

Waarom wil je lid worden van JCI Zoetermeer e.o.?(*)
Incorrect